Torkad mango - EKO

Torkad mango - EKO

Ibland känns det som att vi är lite tjatiga vad gäller det här med torkad mango… Men det är verkligen en stor favorit både hos oss och många av er. Varför jag tycker så mycket om just den vi väljer att sälja i butiken är av tre anledningar: - 100% ekologisk mango, detta gör att vissa bitar är lite surare och vissa lite sötare, precis som färsk mango! - Konsistensen, viss torkad mango kan vara lite fuktigare och mjukare. Jag gillar att vår är ganska rejält torkad och lite torrare/hårdare. - Smaken, och då menar jag inte bara sötman utan de smakar verkligen mango. Ni vet, ibland kan torkad frukt, inklusive mango, smaka lite likadant? Det smakar…. torkad frukt bara? Men inte vår mango, här teleporteras du till en tropisk paradisö med varje tugga!

ANVÄNDS FÖR:

För att denna ska komma till sin fulla rätt rekommenderar vi att ni avnjuter den som den är. Annars går det också att använda den i bakning, müslin eller dylikt.

ALLERGENER:

Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, cashewnötter, hasselnötter, macadamianötter, mandlar, paranötter, pekannötter, Pistasch, valnöt.

FÖRVARING:

Förvara torrt och svalt i en lufttät behållare. Undvik direkt solljus.

*Upp till 6 månader vid rekommenderad förvaring.

Näringsinnehåll per 100g

Energi 1285kj/304kcal
Fett 2,2 g
-varav mättat 0,5 g
Kolhydrater 64 g
-varav socker 62 g
Protein 3 g
Salt 0,07 g
Tillbaka till blogg