Röda linser - EKO

Röda linser - EKO

Röda linser är ett absolut måste i vårt skafferi, och vi ser till att vår burk alltid är välfylld. Vi använder röda linser i de flesta grytor för att tillföra protein och även få den att tjockna lite.

ANVÄNDS FÖR:

Röda linser kokar lätt sönder och passar därför bäst i grytor, soppor, pajer, gratänger, vegetariska biffar, patéer och puréer.

ALLERGENER:

Kan innehålla spår av gluten (vete, råg)

FÖRVARING:

Förvara torrt och svalt i en lufttät behållare. Undvik direkt solljus.

*Upp till 12 månader vid rekommenderad förvaring.

Näringsinnehåll per 100g

Energi 1515kj/362
Fett 2,1 g
-varav mättat 0,3 g
Kolhydrater 59,5 g
-varav socker 1 g
Protein 24,5 g
Salt 0,02 g
Tillbaka till blogg