Röda linser är ett absolut måste i vårt skafferi, och vi ser till att vår burk alltid är välfylld. Vi använder röda linser i de flesta grytor för att tillföra protein och även få den att tjockna lite.
ANVÄNDS FÖR:
Röda linser kokar lätt sönder och passar därför bäst i grytor, soppor, pajer, gratänger, vegetariska biffar, patéer och puréer.
ALLERGENER:
Kan innehålla spår av gluten (vete, råg)
FÖRVARING:
Förvara torrt och svalt i en lufttät behållare. Undvik direkt solljus.
*Upp till 12 månader vid rekommenderad förvaring.
Näringsinnehåll per 100g
Energi | 1515kj/362 |
Fett | 2,1 g |
-varav mättat | 0,3 g |
Kolhydrater | 59,5 g |
-varav socker | 1 g |
Protein | 24,5 g |
Salt | 0,02 g |