Våra leverantörer: Grön Lycka

Våra leverantörer: Grön Lycka

Grön Lycka grundades av Carina, som har en bakgrund som sjuksköterska och växtbaserad terapeut. Inom sina tidigare yrkesroller träffade hon ofta på såväl unga som vuxna med problem med hår och hårbotten. Mjäll, håravfall, klåda, psoriasis, torrt och livlöst hår har varit vanliga problem hos patienter vilket drev Carina till att starta en omfattande forskning som gav insikt i hur våra hårvårdsprodukter innehöll stora mängder kemikalier och onödigt starka ingredienser.

Grön Lyckas produkter är framtagna av naturliga växtbaserade ingredienser som kompletterar varandra i syfte att uppnå bästa effekten för hud och hår utefter ditt behov.

Dessutom jobbar Grön Lycka för att plastbanta ditt badrum! Detta gör de genom att tillverka långvariga produkter för flera ändamål i minimalt med förpackning. Hos oss på Vågen kan du till och med köpa Grön Lycka helt utan förpackning!

Det är kanske kommer som en överraskning att vi på Vågen älskar Grön Lyckas produkter och filosofi, och det känns som en självklarhet att deras produkter ska finnas i vårt online sortiment.
Tillbaka till blogg